برگزاری پیش نشست سومین همایش ملی اقتصاد دفاع سیاست گذاری دفاع اقتصادی در دوران پسا انتخابات آمریکا

۲۲ آبان ۱۴۰۳ | ۰۷:۳۲ کد : ۷۱۸۳ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۳۰۲
برگزاری پیش نشست سومین همایش ملی اقتصاد دفاع سیاست گذاری دفاع اقتصادی در دوران پسا انتخابات آمریکا

به گزارش مرکز ارتباطات و روابط بین‌الملل، روز یکشنبه 19 آبان ماه جلسه پیش نشست سومین همایش ملی اقتصاد دفاع با عنوان «سیاست‌گذاری دفاع اقتصادی در دوران پسا انتخابات آمریکا» در دانشکده مدیریت راهبردی دانشگاه عالی دفاع ملی و با حضور آقایان دکتر فؤاد ایزدی دانشیار دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران، دکتر علی فکری معاون سابق وزیر اقتصاد و رئیس سابق سازمان سرمایه‌گذاری، خانم دکتر فرح عربلو عضو سندیکای فعالان اقتصادی جهان اسلام، خانم دکتر سارا فلاندرز تحلیلگر تلویزیون پرس تی وی مستقر در آمریکا و نویسنده کتاب «تحریم توپ ویرانگر در اقتصاد جهانی» با دبیری آقای دکتر محمدعلی کریمی معاون قرارگاه اقتصادی سازمان پدافند غیرعامل برگزار گردید.

در ابتدای این نشست، آقای دکتر فؤاد ایزدی در رابطه با انتخابات آمریکا با بیان اینکه ترامپ از جنگیدن با ایران هیچ ابایی ندارد اما می‌داند که جنگ با ایران به نفع آمریکا نیست و آنها را متحمل خسارات و هزینه‌های هنگفتی می‌کند، افزود: در دولت اول ترامپ گروه اقدام علیه ایران تشکیل داده شد که متشکل از چهره‌های حقیقی و حقوقی بود که سال‌ها فعالیت ضد ایرانی داشتند و پیش‌بینی می‌شود در دولت جدید ترامپ فعالیت ضد ایرانی تشدید شده و او هیچ‌گاه به برجام باز نخواهد گشت.

در ادامه این نشست، آقای دکتر محمدعلی کریمی دبیر و رئیس نشست گفت: تحریم ایران در حال حاضر جزئی از سیاست خارجی و دیپلماسی مسلط در دوران معاصر شده و کشورهای تحریم‌کننده از ابزار تحریم برای پیشبرد منافع خود استفاده می کنند. وی به هشدارهای مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) درباره مقابله با تحریم‌ها اشاره نمود و اظهار داشت: اولین بار از سال 89 واژه اقتصاد مقاومتی به کار گرفته شد و در سال 92 سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی ابلاغ شد. همچنین از سال 86 تاکنون ایشان سال های شمسی را با رویکردهای اقتصادی نام گذاری کرده‌اند.

در بخش دیگری از این جلسه، خانم دکتر فرح عربلو اظهار داشت: دور زدن تحریم‌ها با خلاقیت امکان پذیر است و راه های زیادی برای دور زدن تحریم ها وجود دارد.

آقای دکتر علی فکری دیگر سخنران این نشست اظهار داشت: هدف تحریم ممکن است کشور مورد نظر نباشد بلکه ممکن است هدف، رقبای کشور تحریم کننده باشد که کشور موردنظر با توسعه و پیشرفت به رقبا کشور تحریم کننده منفعت خواهد رساند. ایشان عنوان کرد که راهبردهای خنثی سازی تحریم از دور زدن تحریم ها بهتر است.

در بخش پایانی این نشست، خانم سارا فلاندرز از فعالان ضد تحریم در آمریکا که با ارسال پیامی ویدیویی در این جلسه شرکت نموده بود، بیان کرد: اساساً جنگ‌های آمریکا به نفع صنایع نظامی آنهاست. هزینه جنگ‌های آمریکا بر دوش مردم عادی جامعه است و از مالیات‌های آنان تأمین می شود و ما حق هیچ گونه اظهارنظر درخصوص این جنگ ها را نداریم و حتی عضو شدن در کمپین های ضد جنگ، تهدیدهای جانی برای ما دارد. من در برابر ایران بعنوان عنصر مقاومت سر تعظیم فرود می آورم. ایران همواره در حال همبستگی با مردم مبارز فلسطین و لبنان می باشد. وی افزود: دولت ایران تهدیدی برای مردم ایالات متحده آمریکا محسوب نمی شود. تحریم ها و جنگ های آمریکا وضعیت امنیت مردم منطقه را به خطر می اندازد. با این حال ایران مقاومت خوبی در برابر تحریم و جنگ ها داشته است و وظیفه ما این است که جنایات آمریکا را محکوم و افشا کنیم.

کلید واژه ها: تحریم دور زدن تحریم زدن تحریم تحریم کننده آمریکا جنگ آمریکا دکتر آقای دکتر خانم دکتر ایران


( ۱ )

نظر شما :